De små fra Aalestrup med i kæmpe kor

Aalestrup Skoles børnekor til Børnekordag i Vesthimmerlands Musikhus ALFA.

AALESTRUP: De kom fra hele Vesthimmerland og også Aalestrup og Gedsted – de næsten 300 børn som fredag 17. marts var med til Børnekor dag i Vesthimmerlands Musikhus.
Fra Aalestrup Skole kom 25 fra børnekoret i 1. til 3. klasse, og sammen med alle de andre øvede de fire sange i fem timer, inden der var koncert for familierne om eftermiddagen.
Der blev vinket til far og mor og søskende, og når det gjaldte, var det som om, der slet ikke var nogen sommerfugle i maven.

– Det er det gode ved kor. Hvis man er lidt nervøs, kan man støtte sig til sine venner og gemme sig lidt i mængden, indtil man finder selvtilliden, sagde Gitte Chren fra Kulturskolen Vesthimmerland, der var en af arrangørerne af kordagen.

Hele dagen genlød musikhuset af børnestemmerne, og til koncerten fik de vist, hvor meget de havde lært, og tilskuerne fik en oplevelse af et kæmpekor.
Aalestrup og Gedsted skolers kor sang med på Albertes “Månebarn” og Tju Bang Ckokolademand” i den første halvdel af koncerten og var med på de to sidste sange fra årets MGP for børn.

– De havde en fantastisk oplevelse sammen med alle de andre. De har det sjovt på skolen i Aalestrup, men at komme med til sådan et stort stævne giver alle børnene en kæmpe oplevelse og endnu mere lyst til at blive ved med at synge, siger Brian Svendsen, der både er viceskoleleder og en af de frivillige korledere på Aalestrup Skole.

Del
Vil du læse mere af
Ture Damtoft
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Ture Damtoft

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!