Nanna fra Aalestrup er klar med ny bog

Forfatter Nanna Hyldgaard

Nanna Hyldgaard Hansen har skrevet bog om et ændret familieliv

AALESTRUP: For fire år siden udgav Nanna Hyldgaard Hansen bogen   ”Lev for det halve – og få det hele”. 

Hun er opvokset i Aalestrup og bor nu, sammen med sin familie, i Aarhus. Hun har beskæftiget sig med bæredygtighed og økologi i det meste af sit arbejdsliv, senest som kommunikationschef i en grøn NGO.

I bogen ”Lev for det halve” fortæller Nanna Hyldgaard Hansen om, hvordan hun og hendes mand havde et stresset liv med meget arbejde og en dagligdag, der ikke hang sammen. De besluttede at lægge deres liv om. Simpelthen ved at arbejde mindre og skære forbruget ned til det halve. 

Bogen fik rigtig meget opmærksomhed, og siden har Nanna Hyldgaard Hansen holdt et utal af foredrag om det nye liv, som hun og familien havde indledt. Efter et besøg i Go’ morgen Danmark på TV2 blev hun landskendt, og bogen blev en ”bestseller”.

For to år siden udkom Nanna Hyldgaard Hansens bog med titlen ”Rig på tid”, hvor hun fortæller om at få øjnene op for, at arbejdslivet kan skrues sammen på en anden måde.
 
– Mange har mærket nærværet og familien på en ny og bedre måde under Corona-nedlukningen. Bogen kan hjælpe dem, der ikke ønsker sig tilbage til hamsterhjulet og en stresset 9-17 arbejdsdag. Samtidig er det også aktuelt at kunne leve mere klimavenligt uden at savne noget, skrev Nanna Hyldgaard Hansen i bogen.

I bogen fortælles, at hun har skiftet overarbejdet ud med en kort arbejdsuge og lever et liv, der er mere bæredygtig – for klimaet og for hende selv.

– Mere tid til familien eller interesser, tid til at holde fri i en periode eller til at starte sit eget? Det kan godt lade sig gøre.

Staycation Danmark
Nu er der så kommet en ny bog fra Nanna Hyldgaard Hansens hånd, med titlen “Staycation Danmark med børn.”

Flere og flere vælger at holde ferie hjemme i Danmark.

– Heldigvis behøver man ikke at rejse langt væk for at få store oplevelser sammen med sin familie, siger Nanna Hyldgaard Hansen – bogen giver gode ideer til nye spændende eventyr, som man kan finde i sit eget land.

En stigende klimabevidsthed, Corona-år med nye rejsevaner og generel usikkerhed i verden får flere til at holde ferie i Danmark. Men hvor skal man tage hen, og hvordan bliver det en sjov ferie for hele familien?

Nanna Hyldgaard Hansen har sammen med sin familie i de seneste to år rejst rundt i Danmark. De har oplevet vilde eventyr og mindeværdige ferier på alle årstider.

– Det var en fin idé at medbringe regntøj, til gengæld var der ingen stress eller lange rejsedage, bare god tid og store oplevelser sammen. Nanna Hyldgaard Hansen fortæller om børnenes og de voksnes favoritter, hvad man skal huske, samt hvordan man planlægger turene.

Bogen gør det nemt for læseren at skabe mindeværdige ferier. Det kan være at sejle med el-jolle i havet ud for Møn, besøge vilde kaniner på øen Endelave, cykle rundt om en fjord, gå på skattejagt i bunkere fra 2. Verdenskrig eller sove i toppen af et træ.

Bogen er både skrevet til børnefamilier og til bedsteforældre, som  inspiration til ture for tre generationer.

Bogen er illustreret med billeder fra familiens oplevelser rundt i landet.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!